Tuesday, February 19, 2008

Paris Hilton er en berømthed fra USA og arving til Hilton Hotel-formuen og sin fars ejendomme erotisk hjemmevideo

Paris Hilton

Paris Hilton ved en pressekonference for GoYellow.de den 20. maj 2005 i München
Paris Hilton ved en pressekonference for GoYellow.de den 20. maj 2005 i München

Paris Whitney Hilton (født 17. februar 1981) er en berømthed fra USA og arving til Hilton Hotel-formuen og sin fars ejendomme. Hun har også arbejdet som model og skuespiller. Hun er kendt for sit omsvævende kærlighedsliv med forskellige kendte og playboys og for sin medvirken i en erotisk hjemmevideo, som en vred ekskæreste har gjort tilgængelig på internettet under navnet "1 Night in Paris". Paris Hilton er opvokset i en suite på hotel Waldorf-Astoria i New York, i familiens hjem i The Hamptons og i Beverly Hills. Hun er god veninde med Mischa Barton.

Paris Hilton er desuden godt kendt i sladderbladene for et særdeles festligt liv samt utallige skandaler og en voksende samling af chihuahuaer - herunder Tinkerbell.

Paris har arbejdet som model, forfatter, musiker, skuespiller, hun har lavet 3 parfumer og meget andet

    * Model: Hun har blandt andet stået model for Guess,
    * Musik: I august 2006 havde hun et hit med sangen "Stars are blind", dog floppede resten af albummet,
    * Forfatter: Hun har udgivet bogen "Confessions of a heiress"
    * Skuespil: Hun har bl.a. medvirket i gyseren "House of wax"
    * Parfume: Paris Hilton, Paris Hilton for men,Just me og den nyeste "Heriess".

Den 5. maj 2007 blev hun idømt 45 dages fængsel for at køre bil selvom hendes kørekort allerede var blevet fradømt hende, en pseudonyhed der løb hele verden rundt. [1]

Paris Hilton holdt sig kendt med 3 sæsoner af serien "The Simple Life" der har været vist på Tv3. Medvirkende i serien var Paris Hilton selv og den gang bedsteveninden Nicole Richie. I serien skulle pigerne leve et normalt liv. I første sæson var det normale liv på en farm, i sæson 2 var det normale liv et "roadtrip" og i sæson 3 var pigerne praktikanter!

No comments: